athlimata

Ενημέρωση σχετικά με το τμήμα Βόλεϊ



Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει πως εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται και επίσημα εγγεγραμμένος στα μητρώα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες μέσα σε σύντομο διάστημα έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η δημιουργία ενός ακόμα τμήματος που θα χτιστεί πάνω σε ένα υγιές πλάνο με όραμα για τα παιδιά της πόλης μας που επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα του Βόλεϊ. 
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και όλους τους Δημότες για όσα πράξαμε προτού προβούμε στην ίδρυση του τμήματος Πετοσφαίρισης.

Ο Ιωνικός έχει μια βαθιά ιστορία στο άθλημα αυτό όπου δυστυχώς έσβησε άδοξα μετά την συγχώνευση και την δημιουργία της «Νίκαιας». Πλέον ο σκοπός και ο στόχος μας είναι η δημιουργία ακαδημιών που θα προσφέρουν στα παιδιά μας τις ιδανικές συνθήκες άθλησης.
Με απόλυτο σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες της πόλης που δραστηριοποιούνται στο άθλημα της Πετοσφαίρισης, πραγματοποιήσαμε συναντήσεις θέλοντας να διασφαλίσουμε μια φιλική σχέση. Είναι δεδομένο πως ο Ιωνικός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Νίκαιας που εκπροσωπεί την πόλη μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, και με γνώμονα αυτό οφείλει να σέβεται τα υπόλοιπα σωματεία του Δήμου. Η κίνησή μας αυτή βρήκε κάποιες ομάδες αρνητικές και ανακόλουθες σε όσα είχαν δεσμευτεί σε πρώτο χρόνο, βρήκε όμως και κάποιες ομάδες θετικές και πρόθυμες για συνεργασίες, που θα βοηθήσουν στον συλλογική ανάπτυξη του αθλητισμού της πόλης μας, μακριά από μικροσυμφέροντα.
Έτσι λοιπόν κληθήκαμε να βρούμε λύση στο μεγάλο πρόβλημα των αθλητικών εγκαταστάσεων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Νικαίας και σε συνεργασία με την ομάδα του Αστέρα Νικαίας αναλάβαμε να εξασφαλίσουμε -ως δύο ερασιτεχνικά σωματεία- τους πόρους για την δημιουργία ενός γηπέδου βόλεϊ, κινητής κατασκευής τύπου «μπαλόνι», δίπλα από το κλειστό «Σελεπίτσαρι» του οποίου η κατασκευή δεν θα επιβαρύνει καθόλου οικονομικά τον Δήμο Νίκαιας. Η χορηγοί για το μεγάλο αυτό εγχείρημα θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Φυσικά το έργο αυτό αποτελεί ένα από τα πολλά που επιθυμούμε να πραγματοποιηθούν και που η πόλη μας έχει μεγάλη ανάγκη.
Το αίτημά μας πέρασε από ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο με ένα κοινό έγγραφο του Αστέρα Νικαίας και του Ιωνικού το οποίο δημιουργήθηκε από τον Αστέρα, μιας και ακόμα δεν είχε ολοκληρωθεί η εγγραφή μας στα μητρώα της Ομοσπονδίας Βόλεϊ, και συνυπογράφηκε από εμάς. Το αίτημα ψηφίστηκε θετικά και εγκρίθηκε, αλλά δυστυχώς μόνο από την παράταξη του κ. Ιωακειμίδη την ώρα που τους τελευταίους μήνες διαβάζαμε δεκάδες αντιπολιτευτικούς λόγους διαφόρων στην πλάτη του Ιωνικού.
Φυσικά γνωρίζουμε ότι ουδείς στην παρούσα φάση έχει βοηθήσει ουσιαστικά τον Ιωνικό καθώς τα προβλήματα του ερασιτέχνη με τις εγκαταστάσεις σε όλα τα αθλήματα είναι τεράστια. Αυτός όμως είναι ένας διάλογος που θα ανοίξει σύντομα με όλους τους εμπλεκόμενους.
Εν κατακλείδι στο Κλειστό «Σελεπίτσαρι» και στο νέο Κλειστό (μπαλόνι) θα στεγαστεί το νεοσύστατο τμήμα Πετοσφαίρισης του Ιωνικού που, για τον πρώτο χρόνο τουλάχιστον, θα αφορά μόνο γυναικείο τμήμα.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα του τμήματος, θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του:

Τέλος, σας παραθέτουμε μια σειρά από έγγραφα που επιβεβαιώνουν όλα όσα σας αναφέραμε.
Με εκτίμηση το Δ.Σ.




adv/http://www.mogflat.blogspot.com|https://3.bp.blogspot.com/-v_9FN6rdUwY/WNTiRhwB1vI/AAAAAAAACDQ/v2RrAjC9gvgyGaKtckZJc2hPRLZecFcMACPcB/s1600/adv-5.jpg

Like Us

fb/https://www.facebook.com/ionikos1965/