athlimata

Χρειάστηκαν 32 χρόνια για να ξαναβρεί την μπασκετική του Ιθάκη ο Ιωνικός!



Για να φτάσεις στον ουρανό, έλεγε ο Νίκος Καζαντζάκης, πρέπει να πάρεις φόρα από τον πάτο της κόλασης και εμείς αυτό το αλληγορικό ταξίδι το ζήσαμε για τα καλά.
Από την απαξίωση τα βράδια της Δευτέρας στα τοπικά πρωταθλήματα, βρισκόμαστε και πάλι σε κορυφαίο επίπεδο έχοντας δώσει σκληρούς αγώνας που θα θυμόμαστε για χρόνια.
Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός οφείλει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Βαγγέλη Τσάπα που όχι μόνο έκανε το όνειρο μιας ολόκληρης πόλης πραγματικότητα, αλλά έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του Ιωνικού σε πολλαπλά ρεκόρ που θα μείνουν ακατάρριπτα. Το όραμά του δεν σταματάει εδώ, κι είμαστε σίγουροι πως θα αργήσουμε να βρούμε το «ταβάνι» αυτού του οικοδομήματος. Ευγνώμονες σε όσους μας οδήγησαν μέχρι εδώ και γεμάτοι περηφάνια και προσμονή για όσα θα ακολουθήσουν φέτος!
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, να δώσει ξεχωριστό χρώμα με την παρουσία του στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση του Ιωνικού της Basket League! Την Τετάρτη 28/8 στις 17:00 στον Πλάτωνα θα είμαστε όλοι παρόντες!
Με εκτίμηση το Δ.Σ.
adv/http://www.mogflat.blogspot.com|https://3.bp.blogspot.com/-v_9FN6rdUwY/WNTiRhwB1vI/AAAAAAAACDQ/v2RrAjC9gvgyGaKtckZJc2hPRLZecFcMACPcB/s1600/adv-5.jpg

Like Us

fb/https://www.facebook.com/ionikos1965/