athlimata

Ανακοίνωση - Λύση Γηπεδικού



Οι μεγάλες προσπάθειες που καταβλήθηκαν τον τελευταίο μήνα τελικώς απέδωσαν και ο μπασκετικός Ιωνικός βρήκε την προσωρινή στέγη που αναζητούσε.

Στο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 29/7 ανάμεσα στον κ. Ιωακειμίδη, την Διοίκηση του Μπάσκετ, αντιπροσωπεία του ερασιτέχνη και του συνδέσμου φιλάθλων συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που οδήγησαν στην έκρυθμη ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Δημοτική Αρχή και τον Ιωνικό, με πρόθεση να αποκατασταθούν οι σχέσεις ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους και να βρεθεί λύση.
Έτσι λοιπόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ιωακειμίδη καθώς, όπως δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει προσωπικά την διευθέτηση της έδρας, στο Παλαιό Φάληρο, έτσι την 1/8 -με την ουσιαστική συμβολή του- είχαμε την επίσημη συμφωνία. Προσδοκία όλων μας ωστόσο παραμένει η υλοποίηση της δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής για την έγκαιρη ετοιμασία του Πλάτωνα ώστε ο Ιωνικός έγκαιρα να επιστρέψει στη Πόλη.
Μέσα από αυτά τα γεγονότα δόθηκε η ευκαιρία να ανοίξει ένας κομβικός διάλογος για τις ανάγκες και τα προβλήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην πόλη μας.
Το Δ.Σ. του ερασιτέχνη Ιωνικού ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας πως, στο πλαίσιο των όσων προαναφέραμε, και έχοντας εισπράξει θετική διάθεση από τον κ. Ιωακειμίδη, θα επιδιώξουμε το προσεχές διάστημα συνάντηση για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα μας (Γήπεδο Πλάτωνα, Βόλεϊ, Πυγμαχία, Εγκαταστάσεις, Γραφεία).
Υ.Γ. Την στιγμή που ο Ιωνικός γιγαντώνει σε όλα τα αθλήματα είναι η μεγάλη ευκαιρία, σε συνεργασία με τον Δήμο, για την ουσιαστική ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην πόλη μας.
Με εκτίμηση το Δ.Σ.
adv/http://www.mogflat.blogspot.com|https://3.bp.blogspot.com/-v_9FN6rdUwY/WNTiRhwB1vI/AAAAAAAACDQ/v2RrAjC9gvgyGaKtckZJc2hPRLZecFcMACPcB/s1600/adv-5.jpg

Like Us

fb/https://www.facebook.com/ionikos1965/